Deka č. 3 - pejsci a fialová

Tak a je to. Ještě není předaná, ale konečně je hotová. Deka pro dcerku kamarádky. Docela se stydím, že to trvalo tak dlouho, ale neplánované stěhování mi udělalo čáru přes rozpočet. Teď už stroj opět pracuje a další challenge na sebe nenechá dlouho čekat.

zepředu divočina, zezadu puntík

Fialovou barvu zrovna nemusím, ale děti kamarádky ji mají v pokojíčku. Tak aby se to netlouklo ;)
Začal lov na látky. První byla pejsková a k ní jsem ladila zbytek. Fialová, tyrkysová a hlavně puntíky. Kdo říká, že holčičky musí mít růžovou? ;) Čím déle jsem deku ladila a šila, tím víc mi ta fialová přirůstala k srdci. Těžko se s ní budu loučit, ale tak to chodí. Moc se těším, až ji předám :)

120 x 120 cm, 6 x 6 čtverců

podélné prošití

pejsci, tlapičky puntíky

 Mějte se krásně a dělejte věci, které Vás baví :)


Komentáře

  1. Je to krásně laděné a pejsci? Ti určitě nesměli chybět!!! :D už jen chrápající Duffinka:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta už je v psím nebi. Ale malý S. ji určitě rád nahradí 😉 Děkuju 💕😘

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná :) S holkama je to těžký, z růžové mi přechází zrak, oranžovou moc nemám ráda a tak aspoň ta fialová. Ale když jsem naposledy šila velkou fialovou deku, tak jsem pak nemohla fialovou ani cítít :D Ale tohle jsou fakt moc hezký látky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Zito, od tebe mě ta pochvala těší moc, jsi deková královna ;) Já se taky snažím u holčiček s růžovou šetřit, i když teď se asi neudržím a bude povlečení bleďounce růžové. A možná ne ;)

      Vymazat
    2. Není růžová jako růžová, jemné odstíny nebo vhodná kombinace dělají divy :) Tak to jsem teda zvědavá a těším se... ;)

      Vymazat
  4. Juchu. ..našla jsem tu naši deku od Petulky dekove sikulky... :-) ano ano...hovime si na ni vsuchni a je to nase výbava kamkoliv na cestách. .. ještě jednou díky. .. pejskove jsou milacci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Johou Dorotko:) Bylo mi ctí ji pro vás šít a klidně bych vás do dek zabalila všechny;)

      Vymazat

Okomentovat