Modrá je prej v Americe tráva...

Moje vánoční šaty vznikly cca za 4 hodiny. Trochu mě mrzí, že nebyl čas na zkoušení, ale povedly se tak jak jsem chtěla. A poprvé si vyzkoušela šití na overlocku. Byl to zážitek a potvrdil mi, že ho opravdu chci a využiju. Brzo si jeden pořídím. Jak já se těším :)
Šaty jsou ze svetrového úpletu, po kolena, tříčtvrteční rukáv. Zamilovala jsem si je já i naše Jessie, která na nich ráda spí, když nejsem doma ;)

Ta tyč nám neroste ze zdi, to je jen geniální nápad mého drahého muže :)

Brož je porcelánová od sarkas určitě k ní nakoukněte.

Komentáře

  1. Moc se povedly- strašně se mi líbí ta modrá barva a i střih. Odkud je prosím? Jinak overlock je vážně skvělá mašina, která usnadní spoustu práce. Vřele doporučuji ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. Látka je z jednoho malého obchůdku s metráží v podkrkonoší (koupila jsem posledních 2,5m). A střih mám z Burdy - Škola šití z r. 2014. Určitě by se ale dal najít i v nějaké starší Burdě. Na stroj se těším. Vyberu jaký a kde koupit a objednávám :)

      Vymazat
  2. No jeste ze lezim, nebo kdybych odpadla jinde, kdo vi jak by to dopadlo;) Proc ses v nich neprisla rozlocit pred odletem???? Kralovska modr by byla akorat dustojna;) nadhera a divim se, ze ta tyc k de zdi neprirustla, divala bych se na ne furt, ze by nove pozadi meho PC pro inspiraci? Ohromne, nadherne a uz jen modelka chybi. Brosnicka nadherna, ma i slehackovou penu, ta mne pobavila:)) a co jeste, uz zacinam dychat normalne a overlocku zdar.!!! Sewing bee hadra;) dnes budu snir o kralovske modre! A nejakem tom ztelesneni slechtice s modrou krvi;) pozdrav muze a mysinu;)) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už píšu podruhé, jednou mi odpověď zmizela neznámo kam ;) Ty jsi ale lichomejtnica :) To víš, ještě byly šité nahrubo, overlock na spodním okraji i na rukávech, kroutilo se to všude... Jestli zas doletím za Váma, beru je s sebou, teplota u Vás - stabilní zima bude akorát ;) Zbylo mi ještě kus látky, tak bude svetr, ať se může šlehačka realizovat ;)
      Overlock po výplatě, těším se, našla jsem obchod aj se servisem. To pak budou u nás nitě lítat :D Modrá krev?.... Natři muža na modro, barvu máme, poskytneme :) Zdravíme za LaManche <3

      Vymazat
    2. PS: Děkuju za chválu, su celá červená, aj moja trpasličí čepica na hlavě :3

      Vymazat
    3. Cool cool cool;) jste ocekavani!;) teplota stabilni:)) dnes i slunce, asi za odmenu:)) 10 stupnicicickov;) nadhera! Opravdu saty awesome!!!

      Vymazat
  3. Díky za návštěvu u mě na blogu, otevřela mi cestu k Vašim krásným výtvorům. Tyhle šaty jsou naprosto báječné - materiál, barva, brož. Vše dle mého gusta. Přeju hodně dalších super nápadů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Za návštěvu, pochvalu a povzbuzení. Moc ráda sleduji Váš blog a těším se na nové krásné nápady :)

      Vymazat

Okomentovat